Jenny Penttilä
Mitt liv i bilder

Nu börjar det hända saker

Nu känner jag att jag börjar komma någonstans på min resa till att bli "riktigt" fotograf. 
Börjar i Kulturama i höst, jag är såå taggad och kommer lära mig såå mycket! Jag har fått en fin logga till bilder/hemsida mm. Ska gå på en ljussättnings kurs nästa helg med en prisbelönt fotograf vilkeet jag tror kommer ge väldigt mycket! Och några vill att jag ska fota åt dem, det är inte många men man måste börja någonstans ;)
 
Har tänkt att i sommar fota så pass mycket att jag sedan kan sätta ihop en portfolio, som jag verkligen känner mig nöjd med, som antingen hemsida eller webbgalleri. Just nu har jag bara bloggen jag skulle kunna länk om det skulle gälla någon fotografering, men känner att jag behöver en riktigt portfolio! 
Så mina vänner, va beredda på att det kan komma förfrågan på att stå modell! ;)

Foto: Fotograf Julia Jonsson

Logga med mitt namn

Jag har fått en logga! En jättefin logga! 
Duktiga Fotograf Emelie Johansson har gjorde en logga som jag sedan fick. Jag gillar den såå mycket! 
Tack återigen Emelie för loggan, extremt nöjd! Och känner mig lite proffsig nu haha ;)
 
Loggan hittar ni på bilden nedanför! Som gjord för den här bilden alltså!! 
Passar mig perfekt!
 
Fick även denna som kommer användas till hemsida/bloggen inom snar framtid!
Så otoligt fiin!!

FörlåtFörlåtFörlåt

Heej! 
Extrem ledsen för min dåliga uppdatering de senaste månaderna, ska verkligen försöka ändra på det nu när det börjar bli sommar och kameran kommer få arbeta mycket! :) 

Under den tiden jag inte skrivit något här har jag hunnit gå ut Fotografisk Bild 2 har dock inte fått betyget än eller omdämme på alla bilder. Och sedan har jag en SÅÅ rolig nyhet... JAG KOM IN PÅ KULTURAMA FOTOLINJEN!!! :D Jag är sååå glad, och har nog aldrig varit så taggad på att börja skolan igen haha! Den börjar i agusti och håller på i ett år :) 
 
Senaste fotograferingen jag hade var på min bror, han tar studenten i år så jag passade på att ta lite studentbilder på honom då ute i det gröna i kvällssolen. :) 
 
 

Dessa är tagna vid 8 på kvällen, härliga att kunna vara ute och fota vid den tiden och det ä fortfande ljust!