Jenny Penttilä
Mitt liv i bilder

Tandemflygning för min boy

Förra helgen tog jag och min boy en trip till Södertälje för att han skulle tandemflyga. Efter lite väntetid pågrund av väder och vind så fick han flyga! Han var verkligen som en lite prick där uppe i luften när han väl var som högst upp haha 

Här har han nästan precis lämnat fast mark och är i sarten på upp till de blå.

Förtfarande i starten, men kommit lite högre upp.
 
Allt är på - check. Här är han nu redo för at flyyygaaa! 
 

Parfotografering

Fina Emelie och Karl ♡ 



Här är två av mina favoriter från gårdagens fotografering, att fånga den fina kärleken mellan Emelie och Karl! 
Vi fick ihop många fina bilder och variation på platser. Strand, allé och äng med höbalar :) 

Full rulle med alla student bilder

Just nu sitter jag och tittar igenom, rensar samt redigerar maaassa bilder från brorsans student i torsdags. Har inte riktigt haft tid med det tidigare men nu hittade jag några timmar att döda, så varför inte börja med alla dessa bilder? Jag fick många fina bilder på utspringet trots att det var väldigt trångt bland alla människor, har också coola bilder på när brorsan åkte hem med corvetten efter utspringet, på motorvägen, jag satt och fotograferade från bilen vi kom med. :)  

Det här är en av favoriterna från utspringet! 

Blommande skärgård

 



Bilderna är från helgen när jag var ute i skärgården och bara njöt av att inte ha något alls planerat under helgen. Inte det finaste värdet, men det var häligt ändå! Fredagen började med lite regn sen blev det bara bättre och bättre väder för varje dag som gick! och då när solen sken så härligt i söndags så fick kameran jobba på lite blommor och Wille :)